Raviteraapia ja Marta

“Minu nimi on Marta Kislov ja olen Raviteraapia looja – massöör, beebiujutaja,  imetamise- ja värskete lapsevanemate nõustaja. Minu teekond algas juba väga noorena, kus teadsin, et minu soov tulevikuks on väga lihtne – aidata teisi. Peale kolmanda lapse sündi tundsin, et nüüd on aeg teha elus kannapööre ja leida see õige viis, kuidas Mina inimesteni jõuan. 

Minu kirg on olla toeks igas vanuses naistele, lastele ja beebidele. Tunnen, et läbi imelise puudutuse suudan tuua nendele võrratutele hingedele kergust ja lõõgastust ning teraapiat. Selleks asusin esmalt Eesti Massaaži- ja Teraapiakooli massööri erialale – esmalt läbi Töötukassa toetuse ja edasi juba omal käel. Oman Kutsekoja poolt väljastatud  Kutsestandard 5-te ning igapäevaselt jätkan enda koolitamist, et omada kõige värskemaid oskusi ja teadmisi.

Lisaks on minu väga suur imetamiskogemus – kokku 64 kuud – viinud mind kokku väga erinevate naiste ja beebidega ning alalõpmata olen leidnud ennast neile toeks olemast. Sellepärast otsustasin ka asja ametlikuks teha ning astusin UNICEFI laktatsiooni koolitusele, kus õpin lisaks enda teadmistele juurde ka teooriat ja tehnikaid Eesti Sünni -ja Imetamisnõustajate Ühingu all.

Tänu kõigele eelnevale sai alguse Raviteraapia, minu võimalus tuua kõik need teadmised ja kogemused ning toetada just Teid nii nagu Te seda soovite!
Te olete kõik imelised 

Shopping Cart